Η ομάδα του Global

Ιδρυτική Ομάδα

Γιώργος Κατσίκης, PhD – Co-Founder & Lead Mentor

Μετά την αποφοίτησή του από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2008 συνέχισε κάνοντας Master και PhD στο Stanford University των ΗΠΑ. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους όπως του Nature, έχει γράψει πανεπιστημιακά βιβλία, καθώς και πατέντες στο Αμερικάνικο Γραφείο Ευρεσιτεχνειών (USPTO). Μετά από ένα πέρασμα στον κλάδο του high tech industry της Silicon Valley, δουλεύει πλέον ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο ΜΙΤ – Massachusetts Institute of Technology.

Είναι από τους πλέον έμπειρους συμβούλους και mentors της ομάδας του Global, καθώς στα πλαίσια της εργασίας του στο Stanford University ένα από τα καθήκοντά του περιλάμβανε την διαλογή των Personal Statements των υποψηφίων διδακτόρων που έκαναν αιτήσεις στο department του και τη συμμετοχή του στην επιλογή των υποψηφίων που θα επέλεγε εν τέλει η έδρα.

Παράλληλα με τα πρώτα Mentoring Sessions, ο Γιώργος Κατσίκης που έκανε τότε ακόμα το PhD του στο Stanford University, ανέλαβε να ερευνήσει τα κριτήρια και του λόγους που κάνουν τα μεγάλα πανεπιστήμια να επιλέξουν έναν υποψήφιο και όχι κάποιον άλλο, και μέσα και από τη δική του εμπειρία από το admissions office του Stanford University, σχεδίασε ένα αναλυτικότατο σεμινάριο-workshop, στο οποίο οι μαθητές του Global μαθαίνουν βήμα-βήμα πώς θα γράψουν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα της αίτησής τους, ώστε να τους επιλέξει και αυτούς ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο.

Δημήτρης ΓκίκαςCo-Founder & CEO

Μετά την αποφοίτησή του από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου ίδρυσε το φοιτητικό Forum του ΕΜΠ “e-polytexneio.gr”, ανασύστησε τον ιστορικό ραδιοφωνικό Σταθμό του Πολυτεχνείου και συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία πολλών φοιτητικών ομάδων που εκπροσωπούν το Πολυτεχνείο σε διεθνείς διαγωνισμούς, έχοντας παράλληλα ήδη ένα business venture στο ενεργητικό του στον τομέα του industrial design, ο Δημήτρης συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Management, Technology & Economics στο ΕΤΗ Zurich στην Ελβετία, το κορυφαίο πανεπιστήμιο της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Ο Δημήτρης συνέλαβε όλο το concept του Global Prep και ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Μέσα στο Global παρέχει καθοδήγηση σε όλους μας τους μαθητές στην Επιλογή χώρας και Μεταπτυχιακού. Είναι ο κεντρικός ομιλητής στις ημερίδες του Global καθώς και ο εκφραστής του οράματος του Global σε άλλες εκδηλώσεις όπου ήμαστε καλεσμένοι, όπως τα TEDx και το JobFair. Ως συντονιστής των Info Sessions του Global παρέχει πληροφορίες για τις σπουδές και τις επαγγελματικές δυνατότητες σε διάφορες χώρες, όπως μας τις παρέχουν οι Έλληνες φοιτητές και απόφοιτοι που σπουδάζουν και εργάζονται σε αυτές, και βοηθάει τους υποψηφίους να επιλέξουν το μονοπάτι που τους ταιριάζει.

Σπύρος ΜανιατόπουλοςCo-Founder & Operations Manager

Ο Σπύρος είναι το οργανωτικότερο από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας. Μετά την αποφοίτησή του από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2011 συνέχισε ξεκινώντας κατευθείαν το PhD του στο Cornell University, ένα από τα οκτώ Ivy League πανεπιστήμια της Αμερικής, στην ερευνητική ομάδα που σχεδίαζε ρομπότ έρευνας και διάσωσης για το DARPA Robotics. Σήμερα ο Σπύρος ζει στη Silicon Valley του San Francisco και δραστηριοποιείται ως στέλεχος στην βιομηχανία στον τομέα της Ρομποτικής.

Στο Global ο Σπύρος σχεδίασε τα “3-βήματα του Global”, το γραμμικό set των διαδικασιών και βημάτων που ακολουθούν οι μαθητές μας και μεγιστοποιούν τις πιθανότητές τους να γίνουν δεκτοί στα προγράμματα της επιλογής τους. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συμβουλές για την επιλογή της κατάλληλης διπλωματικής, της σωστής χρονικής στιγμής για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και πρακτικές συμβουλές όπως από ποιον καθηγητή να πάρουμε συστατική ή σε ποιο στοιχείο της αίτησής μας πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση.

Test Instructors

To Global είναι εξειδικευμένο Κέντρο Προετοιμασίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Oι instructors που προετοιμάζουν τους μαθητές του Global είναι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί με μακρόχρονη εμπειρία και πολύ υψηλές επιδόσεις των μαθητών τους στα standardized tests GREGMATTOEFL και IELTS. Με την εμπειρία τους – ο καθένας στην ειδικότητά του – θα σας καθοδηγήσουν να εστιάσετε σε συγκεκριμένους τομείς, θα σας επιστήσουν την προσοχή στις ιδιαιτερότητες των τεστ και θα σας διδάξουν τεχνικές αντιμετώπισής τους, ώστε να γράψετε το μέγιστο δυνατό score, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Ελένη ΣίσσαSpecialized Verbal Instructor GMAT

Με 35 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία του Verbal Section του GMAT και έχοντας προετοιμάσει επιτυχώς χιλιάδες φοιτητές για την εξέταση, η Ελένη είναι αναμφιβόλως η καλύτερη καθηγήτρια GMAT Verbal στην Ελλάδα.

Η Ελένη έχει αποφοιτήσει από το City University of New York με Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη διδασκαλία των standardized tests .

Αυγή ΤσούτσηSpecialized Quantitative Instructor GRE, GMAT

Η Αυγή είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εξειδικεύτηκε ως standardized test instructor για τα τεστ GRE και GMAT (Quantitative και Integrated Sections) και έφερε στην Ελλάδα την εξειδικευμένη μεθοδολογία διδασκαλίας του Quantitative με βάση την οποία οι μαθητές του Global είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που μπορούν και σκοράρουν συστηματικά στο top 1% στο Quantitative Section του GRE και του GMAT.

Αθανασία ΑργυροπούλουSpecialized Verbal Instructor GRE, TOEFL, IELTS

Αφού τελείωσε με Άριστα τις προπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Αθανασία συνέχισε κάνοντας Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (MSc in Teaching English to Speakers of Other Languages – TESOL), το οποίο επίσης ολοκλήρωσε με Άριστα.

Με την πρόσληψή της στο Global επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου σχεδίασε και διαμόρφωσε με βάση τα διεθνή πρότυπα το πρόγραμμα διδασκαλίας του GRE, του IELTS και του TOEFL στο Global.

Μαριλί ΚουστένηSpecialized IELTS Instructor 

Ολοκληρώνοντας παράλληλα τις προπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο τμήμα Ψυχολογίας του Hellenic American College, η Μαριλί συνέχισε κάνοντας Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Royal Holloway – University of London.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα to 2013 ξεκίνησε να διδάσκει το IELTS, έως το 2015 που ανέλαβε θέση Academic Associate στον εξεταστικό φορέα του IELTS στην Αθήνα, την PeopleCert. Κατά τη διετία 2017-18 η Μαριλί εργάστηκε στο Παρίσι σαν IELTS tutor, ενώ από το 2019 διδάσκει το IELTS στο Global.

Χρύσα Τίτη Specialized IELTS Instructor 

Αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές με Άριστα στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Χρύσα συνέχισε κάνοντας μεταπτυχιακό στο University of Kent στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εξειδικεύτηκε στη διδασκαλία του IELTS, το οποίο και διδάσκει στους μαθητές του Global με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Θέλεις να μπεις στην ομάδα του Global;

 

Με περισσότερους από 1000 μαθητές ετησίως τo Global Prep είναι το μεγαλύτερο Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε από μία ομάδα Ελλήνων απόφοιτων που σπούδασαν στα κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού (Cornell, Stanford, ETH Zurich). Με σκοπό να βοηθήσουμε τους Έλληνες τελειόφοιτους να γίνουν και αυτοί δεκτοί στο μεταπτυχιακό της επιλογής τους σε Ευρώπη και Αμερική φέραμε στην Ελλάδα την πιο σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας για τα standardized tests GRE, GMAT, TOEFL, IELTS και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο δίκτυο συμβουλευτικής προς τους υποψηφίους μας από Έλληνες που φοιτούν σε κάθε πόλη και σε κάθε χώρα του κόσμου.

To Global είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση με πολύ δυνατό όνομα στην αγορά, το οποίο χτίστηκε κατά κύριο λόγο από το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας μας συμλήρωσε την παρακάτω αίτηση

https://forms.gle/MhLZ2bapQz7ViFj29

Όταν ανοίξει θέση στον κλάδο που έχεις επιλέξει, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!