fbpx

Είπαν για εμάς (Αξιολογήσεις – Reviews)

Global Prep
4.9
Based on 413 reviews
Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Έμεινα απίστευτα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους! Προτείνω το Global Prep ανεπιφύλακτα! Με ειλικρινές ενδιαφέρον και εξαιρετική διδασκαλία φέρνουν πιο κοντά τον μαθητή στην πραγματοποίηση των ονείρων του!
Επέλεξα το Global για προετοιμασία GRE και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Εξαιρετική οργάνωση, επικοινωνία και δομή μαθημάτων. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Επελεξα την Global Prep για την προετοιμασια μου για την εξεταση IELTS. Η Global προσφερει εκτος απο δια ζωσης και online τμηματα, ακομα και βραδινα τα οποια μπορουν να εξυπηρετησουν τις αναγκες καθε φοιτητη, ακομα και εργαζομενου. Προσωπικα ημουν στο βραδινο online τμημα της κας Αθανασιας η οποια ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και δειχνει μεγαλο ενδιαφερον για τον καθε μαθητη ξεχωριστα. Το υλικο που δινεται ειναι στοχευμενο ακριβως στις αναγκες του test και οι 4 βδομαδες προετοιμασιας πιστευω ειναι αρκετες για καποιον που εχει ηδη ενα καλο υποβαθρο στην γλωσσα. Εχοντας μεινει ευχαριστημενος απο αυτη την εμπειρια, αν προκειται να ξεκινησω προετοιμασια για GRE, η Global ειναι μονοδρομος κυριως λογω της ασφαλειας και της εμπιστοσυνης που εμπνεουν οι καθηγητες της.
Η Global Prep προσφέρει ένα εξαιρετικά οργανωμένο πακέτο υποστήριξης στους φοιτητές. Το υλικό που χρησιμοποιούν είναι εκσυγχρονισμένο και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τη στρατηγική του τεστ. Η μεθοδολογία τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι τον αιτούντων που ακολουθούν το δρόμο των αιτήσεων μόνοι τους. Συστήνω ανεπιφύλακτα, σε όποιον δεν έχει γνώση και καθοδήγηση επί της διαδικασίας αιτήσεων να απευθυνθεί στη Global Prep!
Επέλεξα το Global prep για την προετοιμασία μου στο GMAT και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Η Ελένη και ο Σωτήρης είναι εξαιρετικοί καθηγητές με ενδιαφέρον για τον μαθητή και πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο τους. Το προσωπικό του φροντιστηρίου ήταν πολύ βοηθητικό και διαθέσιμο για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προέκυπτε. Τέλος, οι επιπλέον παροχές, δηλαδή η ενίσχυση στην σύνταξη των εγγράφων για τις αιτήσεις και η συμβουλευτική πάνω σε μεταπτυχιακά και ακαδημαϊκά ζητήματα ήταν πολύτιμες και με βοήθησαν στην γενικότερη διαδικασία επιλογής και αίτησης στα προγράμματα που με ενδιέφεραν.
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου στο GMAT και στο IELTS. Τόσο η Ελένη και ο Σωτήρης στο GMAT, όσο και η Αθανασία στο IELTS με εφόπλισαν με γνώσεις και εξαιρετικό υλικό, προετοιμάζοντας με ιδανικά για την κάθε εξέταση και βοηθόντας με να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μου. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το Global Prep, καθώς στοχευμένα και μεθοδικά προετοιμάζει τον εκάστοτε υποψήφιο με βάση τις ανάγκες του και το προφίλ του.
Επέλεξα την Global Prep για την προετοιμασία μου για το IELTS και πραγματικά ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν δεδομένου ότι είχα ήδη ένα πολύ καλό επίπεδο γνώσεων της αγγλικής γλώσσας. Το εκπαιδευτικό υλικό που δόθηκε δωρεάν καλύπτει, και με το παραπάνω, τις εκπαιδευτικές ανάγκες, ενώ το μάθημα έχει ξεκάθαρη δομή και πραγματικά στοχεύει στο να καταλάβουμε πως λειτουργεί το στυλ των εξετάσεων, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να λάβουμε τον επιθυμούμενο βαθμό. Η καθηγήτρια ήταν πάντα πολύ συνεπής στα μαθήματα αλλά και στην διόρθωση των εργασιών, ενώ τα σχόλιά της βοήθησαν ουσιαστικά στην αποφυγή λαθών στον γραπτό και προφορικό λόγο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Επέλεξα το Global για την προετοιμασία μου για GRE και IELTS. Από την εμπειρία μου μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σωτήρης και η Αθανασία είναι άψογοι καθηγητές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Έκανα την προετοιμασία για το IELTS στο Global και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Έχει καλό και οργανωμένο υλικό για την προετοιμασία. Δίνει πολλά simulation tests για εξάσκηση. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί, πολύ βοηθητικοί και πολύ υποστηρικτικοί.
Η προετοιμασία στο Global Prep για την εξέταση του IELTS ήταν εξαιρετική. Πολύ καλό εκπαιδευτικό υλικό, έμπειροι καθηγητές και πολύ καλά οργανωμένα μαθήματα.
Διαλεξα το Global για την προετοιμασία μου στο IELTS Academic. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική και η καθηγήτρια που είχαμε στο τμήμα ήταν ιδιαίτερα βοηθητική και επεξηγηματική ! Φαίνεται ότι υπάρχει πολλή οργάνωση και ακόμη και για άτομα ,σαν εμένα , που δεν έχουν καλή σχέση με τα αγγλικά , το Global ήταν η καλύτερη επιλογή ! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία μου στο Global prep. Ποιοτικές σημειώσεις, έξτρα υλικό και καταρτισμένο προσωπικό. Τα μαθήματα είναι εντατικά με ιδιαίτερη έμφαση στις εκθέσεις.
Έκανα την προετοιμασία για το GRE στο Global και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Έχει καλό και οργανωμένο υλικό για την προετοιμασία. Δίνει πολλά simulation tests για εξάσκηση. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί, πολύ βοηθητικοί και πολύ υποστηρικτικοί. Εξηγούν τα πάντα αναλυτικά, δίνουν στρατηγικές επίλυσης των ασκήσεων και βοηθάνε σε απορίες και ερωτήσεις ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων, μέχρι ο μαθητής να δώσει το test. Το Global επίσης βοηθάει πολύ στην προετοιμασία των αιτήσεων, όπου υπάρχει σχετικό workshop και εξατομικευμένο feedback για το CV και το Statement of Purpose του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Μετά από επισκέψεις σε εκθέσεις μεταπτυχιακών και διάφορους "συμβούλους admissions" επισκέφτηκα το Global για να ρωτήσω για το GMAT. Το πρώτο πράγμα που έκαναν τα παιδιά εκεί ήταν να μου διαλύσουν τα παραμύθια που με είχαν φουσκώσει οι "σύμβουλοι". Εκεί που οι διάφοροι counselors σου χαϊδεύουν τα αυτιά με μεγάλα ονόματα πανεπιστημίων, στο Global με βομβάρδισαν με γυμνές στεγνές αλήθειες γύρω από αυτά τα πανεπιστήμια: "δεν ξέρεις γαλλικά, ξέχνα το HEC. Θα υποφέρεις μετά την αποφοίτηση".Στην πορεία έμαθα ότι όταν κάποιος σύμβουλος λέει ότι "συνεργάζεται με το τάδε πανεπιστήμιο" στην πραγματικότητα παίρνει commission 2-3 χιλιάρικα για κάθε φοιτητή που στέλνει εκει. Στο Global δεν δουλεύουν έτσι. Τους ξέρουν όλους από μέσα και από έξω, αλλά δεν συνεργάζονται με κανέναν. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σου βάλουν σε μια τάξη τις σκέψεις και να σε βοηθήσουν να βρεις τη σωστή πορεία. Πολύ πριν ξεκινήσεις μαθήματα και γίνεις μαθητής τους. Η ομάδα εκεί έχει απομυθοποιήσει τα "μεγάλα ονόματα". Θα σου πει τη γυμνή αλήθεια για το κάθε πανεπιστήμιο και θα σε αφήσει να διαλέξεις ο ίδιος, έχοντας όλα τα hard facts. Γνωρίζονται με τους admissions officers σε όλα τα business schools, ξέρουν ποιος διαβάζει την αίτηση, τι θέλει να δει μέσα, αλλά σε βοηθάνε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, όχι τι ειναι πιο ψηλά στα rankings ή θα δειχνει πιο μούρικο μετά στην ιστοσελίδα τους.Οι καθηγητές του GMAT είναι top στον κλάδο τους. Δεν θα βρειτε πουθενά στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη) τέτοια προετοιμασία. Αν δειτε απλά τα βιογραφικά τους στη σελίδα του Global, θα καταλάβετε. Σπουδές Αμερική, Αγγλία, Ευρώπη όλοι τους και κατέχουν απόλυτα το αντικείμενο που διδάσκουν.Εν ολίγοις, η ομάδα αυτή μου έφτιαξε τη ζωή και αν τους επισκεφτείτε θα καταλάβετε αμέσως ότι θα φτιάξουν και τη δική σας.
Η εμπειρία μου στο Global ήταν εξαιρετική! Η άψογη συμπεριφορά της γραμματείας στην καθοδήγηση ήταν πολύ καλή λύνοντας απορίες σε πολλά θέματα. Επίσης η καθηγήτρια που είχα στο IELTS με βοήθησε ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του τέστ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να γίνουν δεκτοί για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου στο IELTS και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα.Το κέντρο προετοιμασίας καταφέρνει στοχευμένα και μεθοδευμένα να εστιάζει στον κάθε ένα μαθητή, να το καθοδηγεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Όλη η ομάδα είναι εξαιρετική, βοηθητική, κατατοπιστική και πλήρως ενημερωμένη.Ειδική αναφορά στην καθηγήτρια μας που με περίσσια υπομονή και μεταδοτικότητα έβαλε το λιθαράκι της στην επίτευξη των θέλω μας.Σας ευχαριστώ για όλα!
Είχα την τύχη να βρω το Global Prep από το διαδίκτυο.Από την αρχή όλη η ομάδα και κυρίως ο Δημήτρης με τη συμβουλευτική του με βοήθησαν να περιορίσω τα Πανεπιστήμια που θα στόχευα και να ξεκαθαρίσω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης.Επίσης ο ίδιος και η ομάδα στάθηκαν αρωγοί στο σύνθετο κομμάτι της προετοιμασίας του SoP, δεν μπορώ να τονίσω το μέγεθος της βοήθειας τους σ' αυτό το κομμάτι, ήταν πραγματικά κρίσιμη.Έγινα δεκτός στο MBA που ήταν πρώτη επιλογή μου και μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης σίγουρα βασίζεται στο Global Prep και τους ανθρώπους του.
Πρόσφατα παρακολούθησα μαθήματα προετοιμασίας για το GRE και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος. Το περιβάλλον είναι φιλικό, οι καθηγητές είναι άριστα εκπαιδευμένοι και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Σίγουρα συνιστώ το Global σε όποιον επιθυμεί να προετοιμαστεί για εξετάσεις GRE, TOEFL και γενικότερα για αιτήσεις στο εξωτερικό.
My tutoring preparation showed me the way to achieve my goal in the GRE exam. I highly recommend any master or PhD candidate to trust Global prep to secure his/her dreams.
Έμαθα για το Global από κάποιο φοιτητικό συνέδριο πριν κάποια χρόνια, και με λίγο ψάξιμο είχα καταλήξει από νωρίς ότι θα πάω εκεί για την προετοιμασία TOEFL και GRE. Εν τέλη δικαιώθηκα, γιατί είναι πάρα πολύ βοηθητικοί όλοι. Οι καθηγητές είναι τέλεια καταρτισμένοι και έχουν εμπειρία, είναι επίσης καλά οργανωμένοι, με πολύ καλή μεταδοτικότητα. Επίσης η εξυπηρέτηση από την γραμματεία για ό,τι χρειάστηκα ήταν εξαιρετική και γενικά η οργάνωση του γραφείου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, λοιπόν, για όποιον/α ετοιμάζεται για αιτήσεις στο εξωτερικό και για standardized εξετάσεις όπως το TOEFL και το GRE.
Επέλεξα τα online μαθήματα του Global Prep για την προετιμασία του IELTS και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Άριστο εκπαιδευτικό υλικό και σωστοί επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ!
Το Global μου το συνέστησε κοντινό μου πρόσωπο που πρόσφατα είχε κάνει προετοιμασία για GRE και IELTS και είχε μείνει παραπάνω από ευχαριστημένο, γεγονός που με οδήγησε να έχω και η ίδια πολύ υψηλές προσδοκίες. Needless to say, μόλις τελείωσα τα online courses για προετοιμασία IELTS και μπορώ με αυτοπεποίθηση να πω πως εξεπλάγην, κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχω να προσάψω τίποτα το μέτριο ή αρνητικό. Απίστευτα οργανωμένο υλικό, η καθηγήτρια φανταστική, ιδανικό κλίμα και πάνω από όλα, μετά από κάθε μάθημα ένιωθες σίγουρη και έτοιμη για όλη την δουλειά που είχε προηγηθεί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Παρακολούθησα μαθήματα GMAT και IELTS στο Global και η εμπειρία μου ήταν απόλυτα θετική. Σχετικά με το IELTS, τόσο το έντυπο υλικό όσο και οι οδηγίες που δόθηκαν ήταν απόλυτα προσαρμοσμένες στο συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης, με απόλυτη έμφαση σε γνώσεις και τεχνικές που μπορούν να οδηγήσουν στα επιθυμητά σκορ. Τα ίδια ισχύουν και για το GMAT, όπου η εμπειρία και κατάρτιση του Σωτήρη και της Ελένης σίγουρα κάνουν τη διαφορά, ειδικά κατά την προετοιμασία για ένα τόσο ιδιαίτερο τεστ. Τέλος, καθοριστικής σημασίας είναι και η υποστήριξη που παρέχει η ομάδα του Global κατά τη διαδικασία των αιτήσεων μέσω της σχετικής ενημέρωσης, αλλά κυρίως μέσω του review των συνοδευτικών εγγράφων. Η καθοδήγηση που παρέχεται βασίζεται σε εμπειρία χρόνων στο αντικείμενο και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της διαδικασίας. Η βοήθεια του Global ήταν καθοριστική για να επιτύχω τους στόχους μου και τους ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία!
Μετά από προετοιμασία διάρκειας 1 μήνα για το IELTS, μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το Global Prep, την βοήθεια στην προετοιμασία, την οργάνωση και την συνεργασία που με βοήθησαν να γράψω το score που χρειαζόμουν για το πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Συνεχίστε την καλή δουλειά! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Βρήκα το φροντιστήριο μέσω γνωστών και μου το πρότειναν και οι δύο με κλειστά μάτια. Αποδείχτηκε πως δεν είχαν καθόλου άδικο αφού η δουλειά που κάνουν είναι πάρα πολύ καλή. Στο Global Prep έκανα την προετοιμασία για τις εξετάσεις του GRE και σίγουρα θα τους προτιμήσω και για το TOEFL. Η Αθανασία και ο Σωτήρης είναι και οι δύο εξαιρετικοί καθηγητές, ενώ, επίσης, οποτεδήποτε χρειάστηκε να έρθω σε επικοινωνία με την γραμματεία (από την εγγραφή και την παράδοση των βιβλίων μέχρι οποιαδήποτε απορία προέκυπτε στην πορεία) ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και η ανταπόκρισή τους άμεση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Το Global μου παρείχε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη για να πετύχω στις εξετάσεις του IELTS. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Έμαθα για το GlobalPrep μέσω του ΕΜΠ και το επέλεξα για την προετοιμασία μου για το IELTS με σκοπό να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά πανεπιστημίων της Ευρώπης.Από την πρώτη κιόλας στιγμή η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Τόσο η γραμματεία, η οποία μου έλυσε κάθε απορία, όσο και η καθηγήτρια του IELTS, Αθανασία, ήταν άψογοι! Το υλικό των μαθημάτων ήταν προσεγμένο, το σεμινάριο για την προετοιμασία των CV και SoP αλλά και την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου/προγράμματος ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Επιπλέον, η αρωγή τους στην επεξεργασία του SoP και CV ήταν καθοριστική.Έγινα δεκτή στο Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU) που ήταν πρώτη επιλογή μου και τους ευχαριστώ πολύ για όλη τους την στήριξη, καθοδήγηση και βοήθεια στην διαδικασία αυτή!!
Παρακολούθησα τα μαθήματα του Global Prep για το IELTS, έμεινα πολύ ευχαριστημένος, από το υλικό, τους καθηγητές, την οργάνωση και την συνολική προετοιμασία.
Επέλεξα το GlobalPrep για προετοιμασία για το GRE. Οι καθηγητές ήταν άψογοι, πρόθυμοι να απαντήσουν και να λύσουν κάθε απορία, και το υλικό για την προετοιμασία άφθονο και τέλεια οργανωμένο. Προτείνω το GlobalPrep σε οποιονδήποτε χρειάζεται προετοιμασία και συμβουλές για σπουδές στο εξωτερικό!
Παρακολούθησα τα μαθήματα για την απόκτηση του IELTS τον Ιανουάριο του 2023 στο Global Prep και αμέσως κατάλαβα γιατί όλοι μου πρότειναν το συγκεκριμένο φροντιστήριο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Το υλικό του μαθήματος ήταν άρτιο και όλα ήταν άριστα οργανωμένα.Επίσης κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό είναι η επικοινωνία. Με βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειάστηκα και ήταν πάντα διαθέσιμοι. Υπήρχε άμεση ανταπόκριση είτε τηλεφωνικώς είτε με email.Ανεκτίμητη ήταν και η βοήθεια τους, αφού απέκτησα την πιστοποίηση των αγγλικών, στην προσπάθεια μου να φτιάξω το motivation letter και το βιογραφικό για τις αιτήσεις των μεταπτυχιακών που με ενδιέφεραν.Προτείνω σε όποιον χρειάζεται τις πιστοποιήσεις που ζητούν τα μεταπτυχιακά το συγκεκριμένο φροντιστήριο για σίγουρη επιτυχία!
Το Global Prep μου το σύστησαν ανεπιφύλακτα πολλοί φίλοι μου. Όταν γνώρισα τους ανθρώπους και την δομημένη μεθοδολογία τους, κατάλαβα το γιατί. Όλη η προετοιμασία για τα test είναι δομημένη σε απλά και κατανοητά βήματα που αν τα ακολουθήσεις θα τα καταφέρεις. Συνεχίστε έτσι!
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου σχετικά με το IELTS test και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το preparation material, τη διενέργεια του μαθήματος και φυσικά την καθηγήτρια.Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
Επέλεξα το Global για προετοιμασία GRE και IELTS μετά από προτροπή συμφοιτητών μου αλλά και προσωπικής έρευνας.Η ομάδα ήταν εξαιρετική στο σύνολό της, από την άμεση γραμματειακή υποστήριξη σε ότι θέμα και απορία προέκυπται, την βοήθεια στην συγγραφή των αιτήσεων αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.Θεωρώ πως αποτελεί μια ιδανική επιλογή και το συνηστώ για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αιτήσεις σε πρόγραμμα στο εξωτερικό, καθώς διαθέτουν το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και εμπειρία για να βοηθήσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο όχι μόνο με το τις εξετάσεις αλλά και με όλη τη διαδικασία συνολικά, παρέχοντας έτσι μια μοναδική υπηρεσία.
Παρακολούθησα τα μαθήματα IELTS στο Global Prep και έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος με το μάθημα και με το υλικό που μας δόθηκε. Επιπλέον, το σεμινάριο που κάναμε για τις αιτήσεις ήταν τρομερά χρήσιμο και μας έβαλε όλη τη φάση των αιτήσεων σε μια σειρά. Γενικα πολλή καλή εμπειρια. Οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται απο την πρώτη κουβέντα μαζί τους!
Επέλεξα την Global Prep για την προετοιμασία των εξετάσεων GRE και IELTS. Πέρα από τα προγραματισμένα μαθήματα προετοιμασίας, μου προσφέρθηκε μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια στην προετοιμασία των αιτήσεων και πιο συγκεκριμένα στη συγγραφή του Statement of Purpose, ένα πολύ σημαντικο έγγραφο για τις αιτήσεις διδακτορικών. Με την βοήθεια της Global έγινα δεκτός σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα διδακτορικού στον κόσμο, στο ETH Zurich. Συνιστώ την Global σε οποιονδήποτε θέλει να προετοιμαστεί για τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές του σπουδές.
Επέλεξα το Global Prep στα πλαίσια της προετοιμασίας για αιτήσεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.Εκτός από τα μαθήματα για το GRE, η ομάδα παρέχει υποστήριξη για το υλικό που είναι απαραίτητο για τις αιτήσεις, με τη μορφή σεμιναρίου και πολύ extra feedback. Η όλη διαδικασία της προετοιμασίας είναι πολύ οργανωμένη και κατατοπιστική, καλύπτει κάθε πιθανή απορία. Οι instructors των μαθημάτων και ολόκληρη η ομάδα του Global Prep είναι εξαιρετική και άριστα καταρτισμένη.Ευχαριστώ ολόκληρη την ομάδα και προτρέπω ανεπιφύλακτα οποιονδήποτε σκοπεύει να αιτηθεί μια θέση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού να τους προτιμήσει!
Επέλεξα το Global Prep για προετοιμασία για το πτυχίο IELTS, καθώς μου το πρότειναν κάποιοι φίλοι μου που είχαν μια καταπληκτική εμπειρία.Η δυνατότητα για εξ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία μαθήματα ήταν πολύ σημαντική, ειδικά για εργαζόμενους όπως εγώ.Το υλικό που δίνεται είναι υπερπλήρες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις και extra υλικό. Η καθηγήτριά μου, η Μαριλί, ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία.Ακόμη, η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται σε writing και speaking, οδηγεί σε σίγουρα αποτελέσματα.
Επέλεξα τη Global για προετοιμασία IELTS και το πέρασα με υψηλή βαθμολογία. Είναι επαγγελματίες και το υλικό των μαθημάτων είναι εξαιρετικά στοχευμένο στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Ταυτόχρονα μας ενημέρωσαν σχετικά με την σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (CV, personal statement). Εύκολα προσβάσιμο με το μετρό, το συνιστώ οπωσδήποτε
Ήρθα στο Global με σκοπό να προετοιμαστώ για το IELTS. Δεν το μετάνιωσα στιγμή! Η Αθανασία είναι καταπληκτική καθηγήτρια και το εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρεται είναι ποιοτικότατο και υπερπλήρες, ώστε να εκμηδενίζεται η πιθανότητα, αν κάποιος ασχοληθεί, να μην πετύχει τους βαθμούς που επιθυμεί. Μάλιστα, αν και παρακολούθησα το online τμήμα, καθώς ήμουν εκτός Αθηνών εκείνη την περίοδο, η ποιότητα του μαθήματος δεν υστέρησε στιγμή από τα αντίστοιχα διά ζώσης. Ακόμα, πολύ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του σεμιναρίου για τις αιτήσεις.Έπειτα, πήρα και τη συμβουλευτική για τις αιτήσεις και η ομάδα του Global με τον επαγγελματισμό, την κατάρτιση και τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες της σχετικά με τα έγγραφα των αιτήσεων (CV, motivation letter κλπ) εξάλειψε το άγχος μου και μεγιστοποίησε τις πιθανότητες να γίνω δεκτός στα επιθυμητά πανεπιστήμια. Το αποτέλεσμα, να έχω γίνει δεκτός και στα δύο πανεπιστήμια που μου έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής, ένα εκ των οποίων αποτελούσε και την πρώτη μου επιλογή (TU Delft).Ομάδα του Global σας ευχαριστώ! Σας εύχομαι καλή συνέχεια και να συνεχίσετε να κάνετε ότι ξέρετε καλύτερα, να βοηθάτε φοιτητές να πετυχαίνουν τους στόχους και τα όνειρά τους!
Έκανα IELTS στο Global και έμεινα φουλ ικανοποιημένη από το επίπεδο της διδασκαλίας! Η οργάνωση άριστη, η μεθοδολογία δουλεμένη και η Αθανασία φοβερή καθηγήτρια! Πολύ διαφωτιστικό ήταν και το σεμινάριο για τις αιτήσεις! Ευχαριστώ για όλα! Συνεχίστε έτσι!
Η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε για την καριέρα σας ειναι να ρθειτε και να ρωτήσετε στο Global. Γνωρίζουν σε βάθος και κυρίως ενδιαφέρονται. Δεν θα βρειτε πουθενά αλλού κάτι αντίστοιχο.
Συνεργάστηκα με το Global για ένα μήνα και κατάφερα να έχω εξαιρετικά αποτελέσματα, παρότι είχα αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με τα αγγλικά! Συγκεκριμένα έδωσα εξετάσεις για το IELTS. Το Global μου παρείχε πλήρες και αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό, η καθηγήτρια με την οποία συνεργάστηκα με βοήθησε πολύ και γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το μάθημα, την διαδικασία προετοιμασίας και φυσικά τα αποτελέσματα! Τους ευχαριστώ πολύ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιον θέλει γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα!
Εγγράφτηκα στην προετοιμασία για το IELTS της Global Prep. Το επίπεδο του μαθήματος ήταν πάρα πολύ καλό από όλες τις απόψεις, δηλαδή διδασκαλία, υλικό αλλά και extra υλικό μετά το τέλος των μαθημάτων για παραπάνω εξάσκηση.Επίσης βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο και το σεμινάριο σχετικά με την προετοιμάσια των αιτήσεων. Έγω επιθημούσα να συνεχίσω με διδακτορικό, όπως και έγινε. Οι οδηγίες για την σωστή γραφή και παρουσίαση του βιογραφικού και του Motivation Letter με βοήθησαν πολύ στο να μπορώ να παρουσιάζω με συντομία και περιεκτικότητα τα σημεία που πιστεύω με έκαναν κατάλληλο για την θέση που ενδιαφέρθηκα.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !
Το Global με βοήθησε να γίνω δεκτή στο μεταπτυχιακό αναπτυξιακης ψυχολογίας του UCL και του Anna Freud Centre for Children and Families! Η δουλειά που γίνεται στο global και με το ielts και με τις αιτήσεις είναι εξαιρετική! Συγχαρητήρια για όλο σας το εγχείρημα!
Πολύ πριν αποφασίσω να ακολουθήσω διδακτορικές σπουδές, άκουγα φίλους μου που είχαν επιλέξει το Global για την προετοιμασία τους. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω κι εγώ την προετοιμασία μου, ήθελα να πάω σε ένα φροντιστήριο που έχει εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση. Πλέον είμαι σε θέση να πω ότι η ομάδα του Global ξέρει πολύ καλά την διαδικασία προετοιμασίας των αιτήσεων και ότι λειτουργεί με επαγγελματισμό και συνέπεια.
Έμαθα για το Global Prep από τις ημερίδες που είχε διοργανώσει στο ΕΜΠ και βλέποντας τις επιτυχίες μεγαλύτερων παιδιών που το είχαν επιλέξει για την προετοιμασία τους για μεταπτυχιακές/διδακτορικές σπουδές, το επέλεξα κι εγώ για τη δική μου προετοιμασία. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με αυτή μου την απόφαση. Όλες οι καθηγήτριες, η Μαριλή στο TOEFL και η Αθανασία, Τόνια στα GRE VERBAL και QUANT αντίστοιχα, ήταν εξαιρετικές και παρείχαν σημαντική καθοδήγηση για τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων τεστ. Ήταν καθοριστικές για την επιτυχία μου στις εξετάσεις. Πέρα όμως από το κομμάτι των εξετάσεων, το Global στηρίζει τον μαθητή σε όλα τα στάδια των αιτήσεων του, συμπεριλαμβανομένου και της προετοιμασίας των κατάλληλων χαρτιών (personal essays, CV κλπ.) και οι άνθρωποί του είναι εξυπηρετικοί και φιλικοί. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό με την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Για αυτούς τους λόγους συνιστώ το Global ανεπιφύλακτα!
Ήταν πολύ βοηθητική η προετοιμασία που έκανα στο Global Prep για το IELTS. Το υλικό ήταν πολύ επεξηγηματικό και χρήσιμο ώστε να επιτύχω το στόχο μου. Φυσικά και η καθηγήτρια που είχα η κυρία Αθανασία ήταν εξαιρετική, ευγενική πάντα μας προσέφερε τη σωστή καθοδήγηση.
Το Global Prep αποτέλεσε σημαντικό συνοδοιπόρο μου στην προετοιμασία για το IELTS. Επέλεξα το Global Prep βασιζόμενη στις συστάσεις μιας γνωστής μου, η οποία υπήρξε επίσης μαθήτρια του φροντιστηρίου, και στις πολύ καλές επιδόσεις των μαθητών/ μαθητριών του.Το υλικό που δίνεται στα πλαίσια των μαθημάτων είναι εξαιρετικό και σε προετοιμάζει πάρα πολύ καλά για όλα τα parts του IELTS (Listening, Reading, Writing και Speaking). Το διδακτικό προσωπικό είναι καταπληκτικό και η διδασκαλία είναι απίστευτα to the point, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκα την ημέρα των εξετάσεων, όταν είδα τα parts του IELTS κι ένιωσα -ασυνήθιστα για εμένα- προετοιμασμένη. Επίσης, η βαρύτητα που δίνεται στο part του Writing είναι πολύ μεγάλη και κλήθηκα να γράψω έναν μεγάλο αριθμό από tasks, κάτι το οποίο βοηθάει πολύ στην τελική προετοιμασία.Επιπλέον, μαζί με το υλικό για την προετοιμασία του IELTS, δίνεται στον μαθητή/ στη μαθήτρια ένας οδηγός (Admissions' Guide) για την προετοιμασία των αιτήσεων για τα ακαδημαϊκά προγράμματα στο εξωτερικό, το οποίο αποτέλεσε ένα βοηθητικό εργαλείο στην πορεία μου με την προετοιμασία των αιτήσεων.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι έδωσα τις εξετάσεις του IELTS μία εβδομάδα μετά την προετοιμασία μου στο Global Prep (4 εβδομάδες), γεγονός το οποίο δείχνει ότι το Global Prep συμβάλει στο να νιώσεις έτοιμος να δώσεις εξετάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα -σε περίπτωση που κάποιος/ κάποια έχει σχετικά περιορισμένο χρόνο σε σχέση με τα deadlines των αιτήσεών του.Σε ευχαριστώ πολύ Global Prep για όλα!
Επέλεξα το Global Prep για προετοιμασία για τα πτυχία IELTS και GMAT. Η εμπειρία ήταν άψογη!Δόθηκε πάρα πολύ feedback, extra υλικό και οι καθηγητές ήταν πάντα διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία. Υπήρχε συνέπεια από πλευράς του φροντιστηρίου, ακολουθήθηκε εξαρχής ξεκάθαρο πρόγραμμα και η οργάνωση ήταν άριστη. Τα simulation των εξετάσεων ήταν εξαιρετικά χρήσιμα!Εξίσου σημαντικό ήταν επίσης το σεμινάριο για τις αιτήσεις, το οποίο παρέχεται χωρίς έξτρα χρέωση. Λύθηκαν οι απορίες που ειχα για το βιογραφικό, τα personal letters και τις συστατικές.Αξίζει να αναφέρω ότι απευθύνθηκα στο φροντιστήριο και μετά το πέρας των μαθημάτων για να με βοηθήσουν με ένα ζήτημα που είχε προκύψει με την αίτησή μου και το έκαναν με μεγάλη χαρά!Σήμερα έγινα δεκτή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που επιθυμούσα και σίγουρα το Global Prep έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη.Ένα μεγάλο, λοιπόν, ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα και μια προτροπή προς όλους εσάς να τους εμπιστευτείτε για την προετοιμασία σας!
Δεν συνηθίζω να γράφω reviews, αλλά θα ήθελα πραγματικά να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Global για όλη τη βοήθεια που μου προσέφεραν τους μήνες που ήμουν μαθητής. Το μάθημα για το GMAT ήταν εξαιρετικό και - παρότι το GMAT είναι ένα εν γένει δύσκολο τεστ - με τη καθοδήγηση των καθηγητών και το πολύ καλό υλικό που έχουν στήσει μπορείς να ανέβεις πολύ στα σκορ που γράφεις. Σημαντική βοήθεια-σταθμός στο Global όμως ειναι όλη η βοήθεια με τις αιτήσεις, όπου τα παιδιά έχουν δείξει εξαιρετική οργάνωση και στα δίνουν όλα κομμάτι κομμάτι γιατί οι αιτήσεις από μόνες τους ειναι πολύ αγχωτική διαδικασία. Αυτή η καθοδήγηση στις αιτήσεις και στα έγγραφα που πρέπει να γράψεις είναι ίσως η σημαντικότερη πτυχή βοήθειας που προσφέρει το Global για να μπεις στο μεταπτυχιακό.
Το Global Prep αποτέλεσε μια πολύ χρήσιμη δίοδο προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια μου για εισαγωγή σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ώστε να συνεχίσω τις σπουδές μου. Η μεθοδικότητα και η στενή συνεργασία με τους φοιτητές συνθέτουν, κατά την άποψη μου, τα καλύτερα εφόδια του Global Prep προκειμένου κάθε φοιτητής να επιτύχει στις εξετάσεις του και να συνεχίσει τις σπουδές του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Η καλύτερη επιλογή για άμεση και αποτελεσματική προετοιμασία! Προσωπικά έδωσα ielts, ένα πτυχίο που απαιτεί σωστή προσέγγιση και τεχνική για να το κατακτήσεις. Μέσω των μαθημάτων διδάχθηκα όλα τα tips και tricks που χρειάζονται, ώστε να επιτύχω τον στόχο μου. Και όσο και αν φαίνεται απίθανο μέσα σε 20 ημέρες κατάφερα ακόμα περισσότερα από όσα υπολόγιζα! Το Global είναι μονόδρομος!
Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Έκανα προετοιμασία για GRE και IELTS και τα μαθηματα ήταν πολύ βοηθητικά και σημαντικά για την επίτευξη κορυφαίων scores. Επίσης, οι καθηγήτριες που είχα ήταν πάντα πρόθυμες να επιλύσουν κάθε απορία και παρά τον υπέρογκο φόρτο εργασίας που είχαν να ελέγξουν (κάθε άτομο είχε αρκετά ατομικά καθήκοντα κι επιπλέον extra homework που μπορούσε να κάνει και να στείλει για έλεγχο) απαντούσαν πάντα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, πολύ σημαντική ήταν κι η βοήθεια που μου προσφέρθηκε -χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις- όσον αφορά στα απαραίτητα για τις δηλώσεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα σε Η.Π.Α. και Αγγλία. Έτσι, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι απαραίτητες για όποιον κι όποια θέλει να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του σχετικά με το να γίνει αποδεκτός/ή στο πανεπιστήμιο της επιλογής του/της. Συνοψίζοντας, συστήνω ανεπιφύλακτα το Global Prep σε κάθε άτομο που θέλει να πάει σε κάποιο ίδρυμα του εξωτερικού.
Έμαθα για το Global αρχικά από μια πολύ μεγάλη ημερίδα που είχαν διοργανώσει στο θέατρο Badminton, όπου με εντυπωσίασε το μέγεθος της δουλειάς και της οργάνωσης που είχε χρειαστεί όλο αυτό το εγχείρημα. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο: Το να ακούς για τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν από τους φοιτητές που σπουδάζουν ήδη εκεί ήταν (και είναι) κάτι πρωτοποριακό! Και το γεγονός ότι όλη αυτή η δουλειά και η προσπάθεια έγινε από ανθρώπους που φοιτούσαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και - κακά τα ψέμματα - θα μπορούσαν να είχαν πει "εγώ φτιάχτηκα, είμαι στο Stanford, τι με νοιάζει τώρα να βοηθήσω και τους υπόλοιπους" το κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό.Σιγά σιγά άρχισαν να επισκέπτονται το Global και φίλοι μου, και η θετική εικόνα συνεχίστηκε. Από την πρώτη τους κιόλας επίσκεψη τα παιδιά ήταν πάρα πολύ πρόθυμα να ξεδιαλύνουν όλες τις απορίες που έχει κάποιος για τη διαδικασία και τις επιλογές για τα μεταπτυχιακά. Στη συνέχεια άρχισαν να έρχονται και τα scores. Δύο φίλοι μου έγραψαν πάνω από 700 στο GMAT και κάπως έτσι αποφάσισα κι εγώ να ξεκινήσω στο Global.Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τις καθηγήτριές μου για τη βοήθεια και τη στήριξή τους σε αυτή την επίπονη διαδικασία που λέγεται GMAT! Τα πάντα γύρω από την προετοιμασία για το test ήταν προσεγμένα και δουλευμένα με πολύ μελέτη, από τις σημειώσεις έως τα simulations. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τις δύο instructors και από την ψυχολογική υποστήριξή τους (όταν τις ζάλιζα με τις απορίες μου!).Τώρα είμαι στη φάση που ετοιμάζω τις αιτήσεις μου με βάση τις συμβουλές και τα templates που μας έδωσαν στο applications workshop στο Global, κάτι που επίσης βοήθησε πάρα πολύ γιατί αν το GMAT είναι μια φορά δύσκολο, το να καθίσεις μπροστά σε μια λευκή σελίδα και να γράψεις για τον εαυτό σου είναι δέκα φορές δυσκολοτερο!Τέλη του μήνα θα κάνω τις αιτήσεις μου και ελπίζω να πετύχω εκεί που θέλω. Σας ευχαριστώ όμως όλους πάρα πολύ γιατί χωρίς εσάς όλη αυτή η διαδικασία θα ήταν απείρως δυσκολότερη!!!
Μακράν η καλύτερη προετοιμασία GMAT στην Αθήνα.Καταρχήν το Global λόγω του μεγέθους και της δύναμής του έχει κάνει attract τους δυνατότερους καθηγητές που υπάρχουν. Απ τη μία η Ελένη που διδάσκει το Verbal είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ καθηγήτρια. Με 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία του GMAT δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει δει ή να μην ξέρει να απαντήσει σε βάθος. Απ την άλλη η Τόνια μπόρεσε να μας ανασύρει στο μυαλό έννοιες μαθηματικών που είχαμε ξεχάσει απ το σχολείο και να μας εκπαιδεύσει στην λογική του GMAT test έτσι ώστε μετά από τις πρώτες εβδομάδες μαθημάτων να μπορούμε ήδη να απαντάμε ενστικτωδώς στις ερωτήσεις του test.Πέραν των κορυφαίων καθηγητών όμως, ένας απ τους βασικότερους λόγους που επέλεξα το Global είναι για τα adaptive computer simulations. Κανένα άλλο φροντιστήριο στην Ελλάδα δεν παρέχει real-time adaptive simulations. Τι αξία έχει αυτό;  Όταν στο τεστ που δίνεις στο Global σου γεννάει real-time κλιμακούμενης δυσκολίας ερωτήσεις και σε σταθμίζει ως προς όλους τους άλλους παγκοσμίως που έχουν δώσει αυτό το test, τότε ξέρεις επακριβώς και τι θα αντιμετωπίσεις αλλά και σε ποιο επίπεδο πραγματικά βρίσκεσαι. Η σημασία; Από το τμήμα μου όλοι έγραψαν +/- 10 μονάδες από το score που έπιαναν στο pc-lab (και όλοι έγραψαν πραγματικά πολύ καλά).Κατά τα άλλα η εξυπηρέτηση όλου του προσωπικού και ειδικά για έναν άνθρωπο όπως εγώ που εργάζεται και δεν έχει χρόνο για πολλά πολλά ήταν άψογη. Τα πάντα (κλεισιμο ραντεβού, simulation, workshop για βιογραφικά) γίνονται με ένα κλικ και στην ώρα τους. Το Global παρέχει επίσης τμήματα GMAT σε βραδινές ώρες και Σάββατο, που για τους εργαζόμενους είναι αυτονόητης σημασίας.All in all, πολυ καλη εξυπηρέτηση, άψογο μάθημα, καθηγητές με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους και μια κουλτούρα εταιρείας που δεν βρίσκει κανείς εύκολα στην Ελλάδα..
Η δουλειά που γίνεται στο Global για την προετοιμασία του GRE με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το υλικό προετοιμασίας, τα simulations, οι συμβουλές στο mentoring workshop για τις αιτήσεις, αλλά κυρίως το μάθημα από τις καθηγήτριες ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζεται όποιος μπαίνει στην φάση της προετοιμασίας για διδακτορικό.Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια!
Τελειώνοντας τα μαθήματα για το GRE στο Global και προετοιμαζόμενη με τα τελευταία simulations, συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο με βοήθησε η διδασκαλία.Το GRE είναι ένα test που είναι αρκετά απλό να γράψεις 'ικανοποιητικά' αν έχεις τις βάσεις (πχ προέρχεσαι από πολυτεχνική σχολή ή θετικές επιστήμες), αλλά αν προετοιμάζεσαι να χτυπήσεις phd σε top πανεπιστήμια της Αμερικής, τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.Και οι δύο καθηγήτριες μας βοήθησαν πάρα πολύ να μπούμε στη λογική του τεστ και (ειδικά από τη 5η εβδομάδα και έπειτα) άρχισα να βλέπω μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις μου.Τα simulations στο Global έχουν το θετικό ότι είναι adaptive (κάτι που απ όσο γνωρίζω δεν παρέχεται πουθενά αλλού) επομένως είναι αρκετά απαιτητικά, αλλά και πολύ ρεαλιστικά στον τρόπο που σε βομβαρδίζουν με ερωτήσεις.Τεράστιας σημασίας ήταν η βοήθεια στο mentoring workshop με τον Γιώργο Κατσίκη από το Stanford. Πραγματικά δεν είχα ιδέα τι να γράψω σ αυτό το γράμμα και το εργαστήριο μας έδωσε ότι χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε το πρώτο draft. Το ότι μας βοηθάτε ΔΩΡΕΑΝ μετά διορθώνοντάς μας το SOP και το CV είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!Τέλος να πω ότι και τα κορίτσια στη γραμματεία και η Μαρία μας έχουν βοηθήσει και στηρίξει πάρα πολύ με τις αιτήσεις και το όλο άγχος!Αυτά από μένα! Fingers crossed! Και σας ευχαριστώ για όλα!!
Καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο φροντιστήριο! Βασικά, δεν μπορείς να το πεις καν φροντιστήριο! Έχει τα πάντα κάτω από μία στέγη, οτιδήποτε θα χρειαστεί κανείς: Μαθήματα GRE, TOEFL, βιογραφικά, να μιλήσεις με Έλληνες του εξωτερικού, τα πάντα..!Οι δυο μου δασκάλες, η Τόνια και η Αθανασία, ήταν τέλειες και τις ευχαριστώ για την υπομονή τους γιατί τις έπρηζα συνέχεια εκτός μαθήματος με τις απορίες μου!!Το mentoring workshop με τον Γιώργο Κατσίκη από την Αμερική ήταν ότι πιο βοηθητικό μέσα σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία των αιτήσεων. Ο Γιώργος μέσα από την εμπειρία του στο admissions του Stanford μας εξήγησε αναλυτικά (και υπομονετικά!) πως να ετοιμάσουμε το κάθε στοιχείο της αίτησης και πώς να γράψουμε την κάθε παράγραφο του statement, δείχνοντάς μας παραδείγματα καλών και κακών statements, ενώ μας διόρθωσε και τα δικά μας δωρεάν στο τέλος των μαθημάτων!Στους συμμαθητές μου στο Global βρήκα φίλους αναντικατάστατους. Ήμασταν όλοι στην ίδια φάση και συνέχεια ανταλλάζαμε τα statements μεταξύ μας και ενημερώναμε ο ένας τον άλλο για προγράμματα, υποτροφίες και εκθέσεις για μεταπτυχιακά. Η περίοδος των αιτήσεων είναι πολύ αγχωτική και είναι δύσκολο για τους ανθρώπους σου που δεν είναι στην ίδια φάση να σε καταλάβουν.Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα στο Global και σας ευχαριστώ πολύ!!!
Τα πιο άξια 5 αστέρια που έχω δώσει ποτέ. Η όλη εμπειρία στο GlobalPrep ήταν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος άριστη σε όλα τα επίπεδα. Οι καθηγητές μας ήταν πολύ καλοί στην δουλειά τους και ενδιαφέρονταν πραγματικά για την πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών. Η επικοινωνία με το φροντιστήριο είναι πάρα πολύ γρήγορη, ευχάριστη και αποτελεσματική και το team που βοηθάει στα έγγραφα των αιτήσεων πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ. Όπως είπα και στην αρχή τα πιο άξια 5 αστέρια που έχω δώσει ποτέ.
Η αλήθεια είναι ότι ανακάλυψα το Global από το προφίλ στο Instagram στο οποίο ομολογουμένως έχετε ρίξει πολύ δουλειά! Με βοηθήσατε πραγματικά στην επιλογή του μεταπτυχιακού μου δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες που μόνος μου δε θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ. Παρακολούθησα το πρόγραμμα του GMAT, έσκισα χωρίς να ιδρώσω κι ιδιαίτερα, και πλέον να ξέρετε σας συστήνω σ'όποιον με ρωτάει! Και πάλι σας ευχαριστώ!
js_loader

Γιάννης Σπηλιόπουλος (PhD Columbia), Κωνσταντίνα Μέλλου (PhD MIT) και Βρεττός Μουλός (PhD Berkeley).
Προετοιμάστηκαν στο Global και ήταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που πέτυχαν score GRE Quant 170/170 (top 1%)

Ο Θοδωρής Καρακώστας (MSc St.Gallen) έγραψε GMAT 750  και μιλάει για την εμπειρία του από την προετοιμασία του για Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό στο Global.

Η Χαρά Ποδηματά ήταν μαθήτριά μας το 2015 και έγινε δεκτή από το Harvard, το Stanford και την Οξφόρδη.

O Αλέξανδρος Μαυρογιάννης (GRE 170/170), MSc Software Engineering στο Carnegie Mellon, φτάνει στην Καλιφόρνια όπου τον υποδέχεται ο mentor του Global Prep, Γιώργος Κατσίκης (PhD Stanford)

Ο Βαγγέλης Xατζηαφράτης (GRE 170/170) έγινε δεκτός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, μεταξύ των οποίων το Stanford, το Princeton και το Columbia.

Δήμητρα Οικονόμου & Παναγώτης Γεροσίδερης, MSc in Accounting,Auditing and Control, Erasmus University

Χρύσα Ταμβάκη, MSc Imperial College London και Κώστας Καραγιάννης MBA Cass Business School

Βασίλης Λαμπρίδης, MSc Artificial Intelligence, King’s College London