Υποστήριξη για τις Αιτήσεις και τα Συνοδευτικά Έγγραφα

Τα Admissions’ Workshops και το δωρεάν editing στο Global Prep

Ο βαθμός του πτυχίου και οι βαθμοί των standardized tests (GMAT, GRE) είναι μόνο η μισή αίτηση. Η άλλη μισή αίτηση είναι το πώς θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Το Global πρωτοπόρησε εισάγοντας – ήδη από το 2013 – την έννοια του Mentoring στην Ελλάδα, καθώς ο στόχος μας όταν φτιάξαμε το Global ήταν να προσφέρουμε στους μαθητές μας σωστή καθοδήγηση για όλα τα στάδια των αιτήσεων.

Το Global Prep παρέχει δωρεάν και αποκλειστικά στους μαθητές του δύο διαφορετικά Admissions’ Workshops για την συγγραφή των Συνοδευτικών Εγγράφων, ανάλογα με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε (PhD ή Master):

1. Το πρώτο διδάσκεται στους μαθητές του GRE από τον Γιώργο Κατσίκη (PhD Stanford University), ζωντανά μέσω Skype από το ΜΙΤ, όπου ο Γιώργος εργάζεται ως postdoctoral researcher, και αφορά τους μαθητές που κάνουν αίτηση για PhD.

2. Το δεύτερο αφορά τους μαθητές που κάνουν αίτηση για Master’s ή MBA και διδάσκεται στους μαθητές του GMAT και του IELTS από την Admissions’ Counselor του Global Prep, Μαλβίνα Τζίβα (MSc Human Resource Management, Rotterdam School of Management), η οποία δούλεψε ως recruiter στην Ολλανδία προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα counselor στο Global


Στα Admissions’ Workshops αναλύεται βήμα-βήμα η συγγραφή των συνοδευτικών εγγράφων από την εισαγωγή μέχρι τον επίλογο. Το μάθημα είναι πρακτικό. Μαθαίνουμε βήμα-βήμα πώς θα γράψουμε την κάθε παράγραφο, που θα μπει το κάθε στοιχείο του βιογραφικού μας και γιατί, συζητώντας παράλληλα πάνω σε case studies καλών και κακών βιογραφικών και Personal Statements.

Στη συνέχεια παρέχουμε στους μαθητές μας δωρεάν editing των εγγράφων που θα ετοιμάσουν.

O Γιώργος συμμετείχε στην διαλογή των Personal Statements των υποψηφίων διδακτόρων που έκαναν αιτήσεις στο Stanford University και μοιράζεται την εμπειρία του στην επιλογή των υποψηφίων που επέλεγε το πανεπιστήμιο αποκλειστικά με τους μαθητές του Global Prep.