fbpx

Ημερίδα “Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό” – Το βίντεο της εκδήλωσης

Την Κυριακή 2 Ιουνίου διοργανώσαμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την μεγαλύτερη εκδήλωση για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό που έχουμε κάνει ως τώρα.

Ο στόχος μας ήταν να μεταδώσουμε όλη μας τη γνώση μέσα σε μία ημερίδα, γεμάτη πολύτιμο περιεχόμενο, που θα μείνει να βοηθήσει όλες τις επόμενες γενιές φοιτητών να επιλέξουν τις Μεταπτυχιακές Σπουδές που τους ταιριάζουν!

Δεκαοκτώ Έλληνες φοιτητές και απόφοιτοι από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης εξήγησαν βήμα-βήμα τι έκαναν αυτοί για να γίνουν δεκτοί, καθώς και την εμπειρία τους από τα πανεπιστήμια που βρίσκονται, ενώ η ιδρυτική ομάδα και οι καθηγητές του Global ανέλυσαν βήμα-βήμα όλα τα στάδια από την Αναζήτηση για μεταπτυχιακές σπουδές, έως την Προετοιμασία και τις Αιτήσεις.


Δείτε το βίντεο!


Μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας που δεν κατάφεραν να έρθουν!

Διοργανώσαμε την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για να βοηθήσουμε όλους τους Έλληνες φοιτητές να βρουν και να διαλέξουν το μεταπτυχιακό που τους ταιριάζει.

Ο στόχος μας είναι κάθε φοιτητής να μπορεί να έχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται για μπορεί να να πάρει σωστά και έγκαιρα τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την καριέρα του και κατ’ επέκταση τη ζωή του.

Σας ζητούμε λοιπόν να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους και τις φίλες σας και να τους βοηθήσετε να πληροφορηθούν, να ενημερωθούν και να αποφασίσουν σωστά για μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής τους.

 

~ Η ομάδα του Global Prep