fbpx

Ανακοίνωση για τον COVID-19

Κατόπιν της υπουργικής απόφασης με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία των φροντιστηρίων της χώρας για 2 εβδομάδες, στο Global Prep θα προχωρήσουμε ως εξής:
Επειδή οι αιτήσεις για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού δεν έχουν αναβληθεί, και κατανοώντας ότι οι περισσότεροι μαθητές μας θα βρεθούν κρεμασμένοι αν αναβληθούν τα μαθήματά τους, θα κάνουμε το κατά δύναμιν ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο πιστά την ποιότητα του μαθήματος μας μέσω internet.

Εναλλακτικά παρέχουμε σε όλους μας τους μαθητές την επιλογή να μεταθέσουν τα μαθήματα τους στις ενάρξεις του επόμενου μήνα και να συνεχίσουν κανονικά με τη φυσική τους παρουσία.

Οι μαθητές που θα επιλέξουν να συνεχίσουν τα μαθήματά τους στον τρέχοντα κύκλο μέσω internet θα λάβουν αύριο αναλυτικές οδηγίες στο email τους.

Ως το κορυφαίο κέντρο προετοιμασίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τις δυσκολίες της περίστασης και θα είμαστε κοντά στους μαθητές μας όλο αυτό το διάστημα με στόχο τη βέλτιστη προετοιμασία και την επιτυχή είσοδό τους στα πανεπιστήμια της επιλογής τους.