fbpx

 

Σπουδάσαμε οι ίδιοι στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης

Στεκόμαστε δίπλα στους υποψηφίους μας σε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων

Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές να γίνουν δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου

Οι ιδρυτές μας

Η ημερίδα μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αναλυτικοί οδηγοί σπουδών ανά χώρα

To Global Prep σε αριθμούς

0 GMAT Average
0 GRE Average
0.8 IELTS Average
0 TOEFL Average
0 ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
0 INFO SESSIONS
0 ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

Οι υψηλότερες επιτυχίες μας

Top Scorers GREQuant scoreAdmitted
Μέρτζιος Αλκιβιάδης170/170 (top 1%)PhD MIT
Ντούνης Δημήτρης170/170 (top 1%)PhD Stanford University
Ορφανουδάκη Αγνή170/170 (top 1%)PhD MIT
Μηλιώνης Ιάσων170/170 (top 1%)PhD Columbia University
Μόρντο Βασίλης 170/170 (top 1%)MBA Harvard University
Κούνης-Μελάς Ανδρέας170/170 (top 1%)PhD Princeton University
Βαρδαλάκη Δήμητρα170/170 (top 1%)PhD MIT
Βελέγκας Γρηγόρης170/170 (top 1%)PhD Yale University
Μέλλου Κωνσταντίνα170/170 (top 1%)PhD MIT

Μάθε περισσότερα για το GRE

Top Scorers GMATGMAT scoreAdmitted
Ντάσκας Τάσος770MSc Rotterdam School of Management
Σάλιακας Στράτος760MSc London School of Economics
Παπαχρήστος Χρήστος750MBA INSEAD
Σιγάλας Αντώνης750MiM HEC Paris
Χρυσολούρης Αντώνης750 MSc St.Gallen
Λαούδης Δημήτρης750MSc London School of Economics
Καρακώστας Θοδωρής750MSc St Gallen
Σταμούλης Χρήστος740MiM INSEAD
Παπαδόπουλος Δαμιανός740MBA INSEAD

Μάθε περισσότερα για το GMAT

Top Scorers IELTSΒαθμός
Σακαρίδης Εμμανουήλ 9/9
Μάνος Κωνσταντίνος9/9
Ξυνογαλάς Δημήτρης8.5/9
Γεωργουσάκη Χρύσα8.5/9
Ανδρεάς Βαλάντης8.5/9
Σκυλίτσης Ιάσονας8.5/9
Μητακίδης Ξενοφών8.5/9
Μαρής Γιάννης8.5/9
Στασινός Αλκιβιάδης8.5/9

Μάθε περισσότερα για το IELTS

Top Scorers TOEFLΒαθμός
Ντούνης Δημήτρης120/120
Αλβανάκη Εύη119/120
Τζήκας Αλέξανδρος119/120
Γιαννέλης Αλέξανδρος119/120
Χρήστου Μαρία118/120
Ανδρουλιδάκη Αλεξάνδρα118/120
Χρήστου Δημήτρης 118/120
Μαυρογιάννης Αλέξανδρος 118/120
Δήμος Δημήτρης118/120

Μάθε περισσότερα για το TOEFL

Είπαν για εμάς

Global Prep
4.9
Based on 420 reviews
Επέλεξα το Global για προετοιμασία GRE και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Εξαιρετική οργάνωση, επικοινωνία και δομή μαθημάτων. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε για την καριέρα σας ειναι να ρθειτε και να ρωτήσετε στο Global. Γνωρίζουν σε βάθος και κυρίως ενδιαφέρονται. Δεν θα βρειτε πουθενά αλλού κάτι αντίστοιχο.
Επέλεξα το Global για προετοιμασία GRE και IELTS μετά από προτροπή συμφοιτητών μου αλλά και προσωπικής έρευνας.Η ομάδα ήταν εξαιρετική στο σύνολό της, από την άμεση γραμματειακή υποστήριξη σε ότι θέμα και απορία προέκυπται, την βοήθεια στην συγγραφή των αιτήσεων αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.Θεωρώ πως αποτελεί μια ιδανική επιλογή και το συνηστώ για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αιτήσεις σε πρόγραμμα στο εξωτερικό, καθώς διαθέτουν το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και εμπειρία για να βοηθήσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο όχι μόνο με το τις εξετάσεις αλλά και με όλη τη διαδικασία συνολικά, παρέχοντας έτσι μια μοναδική υπηρεσία.
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου στο GMAT και στο IELTS. Τόσο η Ελένη και ο Σωτήρης στο GMAT, όσο και η Αθανασία στο IELTS με εφόπλισαν με γνώσεις και εξαιρετικό υλικό, προετοιμάζοντας με ιδανικά για την κάθε εξέταση και βοηθόντας με να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μου. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το Global Prep, καθώς στοχευμένα και μεθοδικά προετοιμάζει τον εκάστοτε υποψήφιο με βάση τις ανάγκες του και το προφίλ του.
Επέλεξα την Global Prep για την προετοιμασία των εξετάσεων GRE και IELTS. Πέρα από τα προγραματισμένα μαθήματα προετοιμασίας, μου προσφέρθηκε μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια στην προετοιμασία των αιτήσεων και πιο συγκεκριμένα στη συγγραφή του Statement of Purpose, ένα πολύ σημαντικο έγγραφο για τις αιτήσεις διδακτορικών. Με την βοήθεια της Global έγινα δεκτός σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα διδακτορικού στον κόσμο, στο ETH Zurich. Συνιστώ την Global σε οποιονδήποτε θέλει να προετοιμαστεί για τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές του σπουδές.
Μετά από επισκέψεις σε εκθέσεις μεταπτυχιακών και διάφορους "συμβούλους admissions" επισκέφτηκα το Global για να ρωτήσω για το GMAT. Το πρώτο πράγμα που έκαναν τα παιδιά εκεί ήταν να μου διαλύσουν τα παραμύθια που με είχαν φουσκώσει οι "σύμβουλοι". Εκεί που οι διάφοροι counselors σου χαϊδεύουν τα αυτιά με μεγάλα ονόματα πανεπιστημίων, στο Global με βομβάρδισαν με γυμνές στεγνές αλήθειες γύρω από αυτά τα πανεπιστήμια: "δεν ξέρεις γαλλικά, ξέχνα το HEC. Θα υποφέρεις μετά την αποφοίτηση".Στην πορεία έμαθα ότι όταν κάποιος σύμβουλος λέει ότι "συνεργάζεται με το τάδε πανεπιστήμιο" στην πραγματικότητα παίρνει commission 2-3 χιλιάρικα για κάθε φοιτητή που στέλνει εκει. Στο Global δεν δουλεύουν έτσι. Τους ξέρουν όλους από μέσα και από έξω, αλλά δεν συνεργάζονται με κανέναν. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σου βάλουν σε μια τάξη τις σκέψεις και να σε βοηθήσουν να βρεις τη σωστή πορεία. Πολύ πριν ξεκινήσεις μαθήματα και γίνεις μαθητής τους. Η ομάδα εκεί έχει απομυθοποιήσει τα "μεγάλα ονόματα". Θα σου πει τη γυμνή αλήθεια για το κάθε πανεπιστήμιο και θα σε αφήσει να διαλέξεις ο ίδιος, έχοντας όλα τα hard facts. Γνωρίζονται με τους admissions officers σε όλα τα business schools, ξέρουν ποιος διαβάζει την αίτηση, τι θέλει να δει μέσα, αλλά σε βοηθάνε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, όχι τι ειναι πιο ψηλά στα rankings ή θα δειχνει πιο μούρικο μετά στην ιστοσελίδα τους.Οι καθηγητές του GMAT είναι top στον κλάδο τους. Δεν θα βρειτε πουθενά στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη) τέτοια προετοιμασία. Αν δειτε απλά τα βιογραφικά τους στη σελίδα του Global, θα καταλάβετε. Σπουδές Αμερική, Αγγλία, Ευρώπη όλοι τους και κατέχουν απόλυτα το αντικείμενο που διδάσκουν.Εν ολίγοις, η ομάδα αυτή μου έφτιαξε τη ζωή και αν τους επισκεφτείτε θα καταλάβετε αμέσως ότι θα φτιάξουν και τη δική σας.
Παρακολούθησα τα μαθήματα IELTS στο Global Prep και έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος με το μάθημα και με το υλικό που μας δόθηκε. Επιπλέον, το σεμινάριο που κάναμε για τις αιτήσεις ήταν τρομερά χρήσιμο και μας έβαλε όλη τη φάση των αιτήσεων σε μια σειρά. Γενικα πολλή καλή εμπειρια. Οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται απο την πρώτη κουβέντα μαζί τους!
Έκανα την προετοιμασία για το GRE στο Global και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Έχει καλό και οργανωμένο υλικό για την προετοιμασία. Δίνει πολλά simulation tests για εξάσκηση. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί, πολύ βοηθητικοί και πολύ υποστηρικτικοί. Εξηγούν τα πάντα αναλυτικά, δίνουν στρατηγικές επίλυσης των ασκήσεων και βοηθάνε σε απορίες και ερωτήσεις ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων, μέχρι ο μαθητής να δώσει το test. Το Global επίσης βοηθάει πολύ στην προετοιμασία των αιτήσεων, όπου υπάρχει σχετικό workshop και εξατομικευμένο feedback για το CV και το Statement of Purpose του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Έμαθα για το GlobalPrep μέσω του ΕΜΠ και το επέλεξα για την προετοιμασία μου για το IELTS με σκοπό να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά πανεπιστημίων της Ευρώπης.Από την πρώτη κιόλας στιγμή η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Τόσο η γραμματεία, η οποία μου έλυσε κάθε απορία, όσο και η καθηγήτρια του IELTS, Αθανασία, ήταν άψογοι! Το υλικό των μαθημάτων ήταν προσεγμένο, το σεμινάριο για την προετοιμασία των CV και SoP αλλά και την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου/προγράμματος ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Επιπλέον, η αρωγή τους στην επεξεργασία του SoP και CV ήταν καθοριστική.Έγινα δεκτή στο Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU) που ήταν πρώτη επιλογή μου και τους ευχαριστώ πολύ για όλη τους την στήριξη, καθοδήγηση και βοήθεια στην διαδικασία αυτή!!
Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Έμεινα απίστευτα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους! Προτείνω το Global Prep ανεπιφύλακτα! Με ειλικρινές ενδιαφέρον και εξαιρετική διδασκαλία φέρνουν πιο κοντά τον μαθητή στην πραγματοποίηση των ονείρων του!
Επέλεξα το Global Prep για προετοιμασία για τα πτυχία IELTS και GMAT. Η εμπειρία ήταν άψογη!Δόθηκε πάρα πολύ feedback, extra υλικό και οι καθηγητές ήταν πάντα διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία. Υπήρχε συνέπεια από πλευράς του φροντιστηρίου, ακολουθήθηκε εξαρχής ξεκάθαρο πρόγραμμα και η οργάνωση ήταν άριστη. Τα simulation των εξετάσεων ήταν εξαιρετικά χρήσιμα!Εξίσου σημαντικό ήταν επίσης το σεμινάριο για τις αιτήσεις, το οποίο παρέχεται χωρίς έξτρα χρέωση. Λύθηκαν οι απορίες που ειχα για το βιογραφικό, τα personal letters και τις συστατικές.Αξίζει να αναφέρω ότι απευθύνθηκα στο φροντιστήριο και μετά το πέρας των μαθημάτων για να με βοηθήσουν με ένα ζήτημα που είχε προκύψει με την αίτησή μου και το έκαναν με μεγάλη χαρά!Σήμερα έγινα δεκτή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που επιθυμούσα και σίγουρα το Global Prep έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη.Ένα μεγάλο, λοιπόν, ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα και μια προτροπή προς όλους εσάς να τους εμπιστευτείτε για την προετοιμασία σας!
Μετά από προετοιμασία διάρκειας 1 μήνα για το IELTS, μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το Global Prep, την βοήθεια στην προετοιμασία, την οργάνωση και την συνεργασία που με βοήθησαν να γράψω το score που χρειαζόμουν για το πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Συνεχίστε την καλή δουλειά! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Φοβεροί! Οι καθηγητές στο GRE έσκισαν! Ο Κατσίκης τέλειος!Επίσης τα κορίτσια στη γραμματεία με βοήθησαν σε όλα τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ Global!
Είχα την τύχη να βρω το Global Prep από το διαδίκτυο.Από την αρχή όλη η ομάδα και κυρίως ο Δημήτρης με τη συμβουλευτική του με βοήθησαν να περιορίσω τα Πανεπιστήμια που θα στόχευα και να ξεκαθαρίσω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης.Επίσης ο ίδιος και η ομάδα στάθηκαν αρωγοί στο σύνθετο κομμάτι της προετοιμασίας του SoP, δεν μπορώ να τονίσω το μέγεθος της βοήθειας τους σ' αυτό το κομμάτι, ήταν πραγματικά κρίσιμη.Έγινα δεκτός στο MBA που ήταν πρώτη επιλογή μου και μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης σίγουρα βασίζεται στο Global Prep και τους ανθρώπους του.
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου σχετικά με το IELTS test και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το preparation material, τη διενέργεια του μαθήματος και φυσικά την καθηγήτρια.Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου στο IELTS και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα.Το κέντρο προετοιμασίας καταφέρνει στοχευμένα και μεθοδευμένα να εστιάζει στον κάθε ένα μαθητή, να το καθοδηγεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Όλη η ομάδα είναι εξαιρετική, βοηθητική, κατατοπιστική και πλήρως ενημερωμένη.Ειδική αναφορά στην καθηγήτρια μας που με περίσσια υπομονή και μεταδοτικότητα έβαλε το λιθαράκι της στην επίτευξη των θέλω μας.Σας ευχαριστώ για όλα!
js_loader

Τα Μαθήματα μας

Το Διεθνές Δίκτυο των μαθητών μας

H κεντρική ιδέα πίσω από τη δημιουργία του Global είναι ότι η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό είναι οι Έλληνες φοιτητές που φοιτούν οι ίδιοι σε αυτά τα πανεπιστήμια.

Με αυτό κατά νου δημιουργήσαμε ένα Διεθνές Δίκτυο των αποφοίτων μας, οι οποίοι μέσα από τις Ημερίδες και τα Info Sessions που διοργανώνουμε ενημερώνουν τους νεότερους φοιτητές για τη ζωή, τις σπουδές, και τις ευκαιρίες καριέρας στις χώρες που βρίσκονται.

Τα Info Sessions μας για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού

Στηρίζουμε τις φοιτητικές ομάδες

Global Prep: Επί σειρά ετών ο Μέγας Χορηγός της ομάδας Formula Student του ΕΜΠ

Διαγωνιζόμενη απέναντι στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, η ομάδα έχει φέρει 5 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα στην Ελλάδα και το Πολυτεχνείο, καθώς και την 1η θέση overall στο ευρωπαϊκό Formula Student event που διεξήχθη το 2021 στην Τσεχία!
Μάθετε περισσότερα για τις Δωρεές & Χορηγίες του Global Prep: https://globalprep.gr/sponsor

Οι χορηγίες μας στα πανεπιστήμια

Newsletter Global Prep

Tο newsletter θα σε κρατάει ενήμερο για τα επερχόμενα Info Sessions και τις Ημερίδες που διοργανώνουμε

* indicates required