fbpx

Testimonials Αποφοίτων μας

Global Prep
4.9
Based on 252 reviews
IOANNA T.
IOANNA T.
1694259650
Επέλεξα τα online μαθήματα του Global Prep για την προετιμασία του IELTS και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Άριστο εκπαιδευτικό υλικό και σωστοί επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ!
eve S.
eve S.
1693834672
Το Global μου το συνέστησε κοντινό μου πρόσωπο που πρόσφατα είχε κάνει προετοιμασία για GRE και IELTS και είχε μείνει παραπάνω από ευχαριστημένο, γεγονός που με οδήγησε να έχω και η ίδια πολύ υψηλές προσδοκίες. Needless to say, μόλις τελείωσα τα online courses για προετοιμασία IELTS και μπορώ με αυτοπεποίθηση να πω πως εξεπλάγην, κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχω να προσάψω τίποτα το μέτριο ή αρνητικό. Απίστευτα οργανωμένο υλικό, η καθηγήτρια φανταστική, ιδανικό κλίμα και πάνω από όλα, μετά από κάθε μάθημα ένιωθες σίγουρη και έτοιμη για όλη την δουλειά που είχε προηγηθεί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Παρακολούθησα μαθήματα GMAT και IELTS στο Global και η εμπειρία μου ήταν απόλυτα θετική. Σχετικά με το IELTS, τόσο το έντυπο υλικό όσο και οι οδηγίες που δόθηκαν ήταν απόλυτα προσαρμοσμένες στο συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης, με απόλυτη έμφαση σε γνώσεις και τεχνικές που μπορούν να οδηγήσουν στα επιθυμητά σκορ. Τα ίδια ισχύουν και για το GMAT, όπου η εμπειρία και κατάρτιση του Σωτήρη και της Ελένης σίγουρα κάνουν τη διαφορά, ειδικά κατά την προετοιμασία για ένα τόσο ιδιαίτερο τεστ. Τέλος, καθοριστικής σημασίας είναι και η υποστήριξη που παρέχει η ομάδα του Global κατά τη διαδικασία των αιτήσεων μέσω της σχετικής ενημέρωσης, αλλά κυρίως μέσω του review των συνοδευτικών εγγράφων. Η καθοδήγηση που παρέχεται βασίζεται σε εμπειρία χρόνων στο αντικείμενο και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της διαδικασίας. Η βοήθεια του Global ήταν καθοριστική για να επιτύχω τους στόχους μου και τους ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία!
Giorgos A.
Giorgos A.
1692518761
Με διαφορά η καλύτερη επιλογή για μαθήματα IELTS! Οι καθηγητές είναι πάρα πολύ καταρτισμένοι και μεταδοτικοί και το διδακτικό υλικό που μας δόθηκε κάλυπτε τα πάντα! Γενικά πολύ καλή οργάνωση και υποστήριξη από όλη την ομάδα του Global σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας!!
Vasilis K.
Vasilis K.
1692446558
Μετά από προετοιμασία διάρκειας 1 μήνα για το IELTS, μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το Global Prep, την βοήθεια στην προετοιμασία, την οργάνωση και την συνεργασία που με βοήθησαν να γράψω το score που χρειαζόμουν για το πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Συνεχίστε την καλή δουλειά! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
George T.
George T.
1691149382
Βρήκα το φροντιστήριο μέσω γνωστών και μου το πρότειναν και οι δύο με κλειστά μάτια. Αποδείχτηκε πως δεν είχαν καθόλου άδικο αφού η δουλειά που κάνουν είναι πάρα πολύ καλή. Στο Global Prep έκανα την προετοιμασία για τις εξετάσεις του GRE και σίγουρα θα τους προτιμήσω και για το TOEFL. Η Αθανασία και ο Σωτήρης είναι και οι δύο εξαιρετικοί καθηγητές, ενώ, επίσης, οποτεδήποτε χρειάστηκε να έρθω σε επικοινωνία με την γραμματεία (από την εγγραφή και την παράδοση των βιβλίων μέχρι οποιαδήποτε απορία προέκυπτε στην πορεία) ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και η ανταπόκρισή τους άμεση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Το Global μου παρείχε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη για να πετύχω στις εξετάσεις του IELTS. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Έμαθα για το GlobalPrep μέσω του ΕΜΠ και το επέλεξα για την προετοιμασία μου για το IELTS με σκοπό να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά πανεπιστημίων της Ευρώπης.Από την πρώτη κιόλας στιγμή η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Τόσο η γραμματεία, η οποία μου έλυσε κάθε απορία, όσο και η καθηγήτρια του IELTS, Αθανασία, ήταν άψογοι! Το υλικό των μαθημάτων ήταν προσεγμένο, το σεμινάριο για την προετοιμασία των CV και SoP αλλά και την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου/προγράμματος ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Επιπλέον, η αρωγή τους στην επεξεργασία του SoP και CV ήταν καθοριστική.Έγινα δεκτή στο Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU) που ήταν πρώτη επιλογή μου και τους ευχαριστώ πολύ για όλη τους την στήριξη, καθοδήγηση και βοήθεια στην διαδικασία αυτή!!
Giannis T.
Giannis T.
1690701583
Έκανα την προετοιμασία για το IELTS στο Global και μπορώ να πω ότι από την οργάνωση του μαθήματος μέχρι και το σεμινάριο για τις αιτήσεις όλη η υποστήριξη που μας παρείχε το Global και η ομάδα του ήταν εξαιρετική!
Alexander G.
Alexander G.
1690313053
Είχα την τύχη να βρω το Global Prep από το διαδίκτυο.Από την αρχή όλη η όλη η ομάδα και κυρίως ο Δημήτρης με τη συμβουλευτική του με βοήθησαν να περιορίσω τα Πανεπιστήμια που θα στόχευα και να ξεκαθαρίσω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης.Επίσης ο ίδιος και η ομάδα στάθηκαν αρωγοί στο σύνθετο κομμάτι της προετοιμασίας του SoP, δεν μπορώ να τονίσω το μέγεθος της βοήθειας τους σ' αυτό το κομμάτι, ήταν πραγματικά κρίσιμη.Έγινα δεκτός στο MBA που ήταν πρώτη επιλογή μου και μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης σίγουρα βασίζεται στο Global Prep και τους ανθρώπους του.
Spyros P.
Spyros P.
1687786824
Παρακολούθησα τα μαθήματα του Global Prep για το IELTS, έμεινα πολύ ευχαριστημένος, από το υλικό, τους καθηγητές, την οργάνωση και την συνολική προετοιμασία.
Επέλεξα το GlobalPrep για προετοιμασία για το GRE. Οι καθηγητές ήταν άψογοι, πρόθυμοι να απαντήσουν και να λύσουν κάθε απορία, και το υλικό για την προετοιμασία άφθονο και τέλεια οργανωμένο. Προτείνω το GlobalPrep σε οποιονδήποτε χρειάζεται προετοιμασία και συμβουλές για σπουδές στο εξωτερικό!
Evi P.
Evi P.
1685447923
Παρακολούθησα τα μαθήματα για την απόκτηση του IELTS τον Ιανουάριο του 2023 στο Global Prep και αμέσως κατάλαβα γιατί όλοι μου πρότειναν το συγκεκριμένο φροντιστήριο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Το υλικό του μαθήματος ήταν άρτιο και όλα ήταν άριστα οργανωμένα.Επίσης κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό είναι η επικοινωνία. Με βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειάστηκα και ήταν πάντα διαθέσιμοι. Υπήρχε άμεση ανταπόκριση είτε τηλεφωνικώς είτε με email.Ανεκτίμητη ήταν και η βοήθεια τους, αφού απέκτησα την πιστοποίηση των αγγλικών, στην προσπάθεια μου να φτιάξω το motivation letter και το βιογραφικό για τις αιτήσεις των μεταπτυχιακών που με ενδιέφεραν.Προτείνω σε όποιον χρειάζεται τις πιστοποιήσεις που ζητούν τα μεταπτυχιακά το συγκεκριμένο φροντιστήριο για σίγουρη επιτυχία!
John M.
John M.
1685271119
Το Global Prep μου το σύστησαν ανεπιφύλακτα πολλοί φίλοι μου. Όταν γνώρισα τους ανθρώπους και την δομημένη μεθοδολογία τους, κατάλαβα το γιατί. Όλη η προετοιμασία για τα test είναι δομημένη σε απλά και κατανοητά βήματα που αν τα ακολουθήσεις θα τα καταφέρεις. Συνεχίστε έτσι!
Christina M.
Christina M.
1681985890
Επέλεξα το Global Prep για την προετοιμασία μου σχετικά με το IELTS test και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το preparation material, τη διενέργεια του μαθήματος και φυσικά την καθηγήτρια.Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
Alex T.
Alex T.
1681199949
Επέλεξα το Global για προετοιμασία GRE και IELTS μετά από προτροπή συμφοιτητών μου αλλά και προσωπικής έρευνας.Η ομάδα ήταν εξαιρετική στο σύνολό της, από την άμεση γραμματειακή υποστήριξη σε ότι θέμα και απορία προέκυπται, την βοήθεια στην συγγραφή των αιτήσεων αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.Θεωρώ πως αποτελεί μια ιδανική επιλογή και το συνηστώ για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αιτήσεις σε πρόγραμμα στο εξωτερικό, καθώς διαθέτουν το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και εμπειρία για να βοηθήσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο όχι μόνο με το τις εξετάσεις αλλά και με όλη τη διαδικασία συνολικά, παρέχοντας έτσι μια μοναδική υπηρεσία.
Θανος Α.
Θανος Α.
1679297985
Παρακολούθησα τα μαθήματα IELTS στο Global Prep και έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος με το μάθημα και με το υλικό που μας δόθηκε. Επιπλέον, το σεμινάριο που κάναμε για τις αιτήσεις ήταν τρομερά χρήσιμο και μας έβαλε όλη τη φάση των αιτήσεων σε μια σειρά. Γενικα πολλή καλή εμπειρια. Οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται απο την πρώτη κουβέντα μαζί τους!
George D.
George D.
1677618757
Επέλεξα την Global Prep για την προετοιμασία των εξετάσεων GRE και IELTS. Πέρα από τα προγραματισμένα μαθήματα προετοιμασίας, μου προσφέρθηκε μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια στην προετοιμασία των αιτήσεων και πιο συγκεκριμένα στη συγγραφή του Statement of Purpose, ένα πολύ σημαντικο έγγραφο για τις αιτήσεις διδακτορικών. Με την βοήθεια της Global έγινα δεκτός σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα διδακτορικού στον κόσμο, στο ETH Zurich. Συνιστώ την Global σε οποιονδήποτε θέλει να προετοιμαστεί για τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές του σπουδές.
Eva M.
Eva M.
1676497733
Επέλεξα το Global Prep στα πλαίσια της προετοιμασίας για αιτήσεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.Εκτός από τα μαθήματα για το GRE, η ομάδα παρέχει υποστήριξη για το υλικό που είναι απαραίτητο για τις αιτήσεις, με τη μορφή σεμιναρίου και πολύ extra feedback. Η όλη διαδικασία της προετοιμασίας είναι πολύ οργανωμένη και κατατοπιστική, καλύπτει κάθε πιθανή απορία. Οι instructors των μαθημάτων και ολόκληρη η ομάδα του Global Prep είναι εξαιρετική και άριστα καταρτισμένη.Ευχαριστώ ολόκληρη την ομάδα και προτρέπω ανεπιφύλακτα οποιονδήποτε σκοπεύει να αιτηθεί μια θέση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού να τους προτιμήσει!
Επέλεξα το Global Prep για προετοιμασία για το πτυχίο IELTS, καθώς μου το πρότειναν κάποιοι φίλοι μου που είχαν μια καταπληκτική εμπειρία.Η δυνατότητα για εξ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία μαθήματα ήταν πολύ σημαντική, ειδικά για εργαζόμενους όπως εγώ.Το υλικό που δίνεται είναι υπερπλήρες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις και extra υλικό. Η καθηγήτριά μου, η Μαριλί, ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία.Ακόμη, η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται σε writing και speaking, οδηγεί σε σίγουρα αποτελέσματα.
Elpida B.
Elpida B.
1674761320
Επέλεξα τη Global για προετοιμασία IELTS και το πέρασα με υψηλή βαθμολογία. Είναι επαγγελματίες και το υλικό των μαθημάτων είναι εξαιρετικά στοχευμένο στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Ταυτόχρονα μας ενημέρωσαν σχετικά με την σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (CV, personal statement). Εύκολα προσβάσιμο με το μετρό, το συνιστώ οπωσδήποτε
Diana I.
Diana I.
1674638170
Από τη πρώτη γνωριμία με την ομάδα του Global μπορείς να νιώσεις τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που το στελεχώνουν, όπως επίσης και τον επαγγελματισμό τους. Στο ενημερωτικό ραντεβού με ρώτησαν για τους στόχους μου, ώστε να με βοηθήσουν να κατασταλάξω στο σωστό μεταπτυχιακό πρόγραμμα και με βοήθησαν να καταλάβω όλη τη διαδικασία που είχα εμπρός μου. Δεν υπάρχει τίποτα που να άφησαν αναπάντητο και κυρίως μου άνοιξαν τα μάτια και σε θέματα που δεν είχα καν σκεφτεί.Στο GMAT στο Verbal section, η μεγάλη εμπειρία της Ελένης φάνηκε από την πρώτη στιγμή, όπως επίσης και η θέρμη του Σωτήρη στο Quantitative. Θέλω να σταθώ στην προθυμία του να βοηθήσει και εμάς τα παιδιά που προερχόμαστε από non-quantitative backgrounds, κάτι που ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι άλλοι GMAT instructors εκτός Global δεν σέβονται.Θα ήθελα να σταθώ και να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Γκίκα και τη βοήθεια που μας παρείχε στο κομμάτι των αιτήσεων. Η βαθιά γνώση του για όλες τις επιλογές όλων των αντικειμένων με άφησε άφωνη. Δεν υπήρξε άτομο στο Admissions Workshop που να μην καλύφθηκε πλήρως - και σε ατομικό επίπεδο - από τις συμβουλές του.Παιδιά, εμπιστευτείτε την ομάδα του Global και δεν θα το μετανιώσετε! Δεν είναι τυχαία οι καλύτεροι στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια!
Dimitris P.
Dimitris P.
1674597835
Μπαίνοντας στη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος και προετοιμασίας, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που έχουν ήδη περάσει από αυτή τη διαδικασία και έχουν εξειδικευτεί πάνω στο αντικείμενό τους. Το διδακτικό υλικό στοχευμένο στις ιδιαιτερότητες του GMAT, οι instructors top στον κλάδο (η Ελένη είναι απλά απίστευτη) και το πιο σημαντικό: Η διόρθωση των εγγράφων για τις αιτήσεις ήταν εξατομικευμένη και έγινε με βάση τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος που κάναμε αίτηση.Global με κλειστά μάτια, παιδιά.
Thomas K.
Thomas K.
1674595909
Η εμπειρία μου στο Global ήταν εξαιρετική!Αρχικά, θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην εξαιρετική ομάδα ανθρώπων του Global. Το ενδιαφέρον τους να με καθοδηγήσουν και να μου εξηγήσουν πράγματα άγνωστα για εμένα, όπως πχ τι είναι ένα Statement of Purpose, ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή που τους συνάντησα, και κυρίως στο ενημερωτικό ραντεβού με τον Δημήτρη.Από κει και μετά όπως όλοι πια ξέρουμε, το υψηλό επίπεδο και η οργάνωση των μαθημάτων στο Global είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα. Πέτυχα άνετα τα scores στις εξετάσεις του GRE και του TOEFL για τα διδακτορικά προγράμματα που στόχευα.H μεγάλη βοήθεια όμως στο Global (και η μοναδικότητά του) αφορά στη βοήθεια στο κομμάτι της προετοιμασίας των αιτήσεων. Οι συμβουλές του Γιώργου Κατσίκη και του Δημήτρη Γκίκα όσον αφορά τις αιτήσεις μας, τη σύνταξη του βιογραφικού και του Statement of Purpose μας βοήθησαν όλους ατομικά να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις αιτήσεις μας και να γίνουμε δεκτοί σε πανεπιστήμια που πριν 3-4 χρόνια θα θεωρούσα άπιαστα!Παιδιά, συγχαρητήρια για αυτό που έχετε στήσει! Σας εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια έτσι!
Aimilia N.
Aimilia N.
1674593446
Διάλεξα το global για να με βοηθήσει να προετοιμαστώ για το GRE, και ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να είχα κάνει! Εξαιρετική οργάνωση μαθήματος και πολύ χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση του test. Από την πρώτη στιγμή σε βοηθούν οι καθηγητές να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι για να τα πας καλά.Επίσης η βοήθεια που παρέχεται σχετικά με τα συνοδευτικά έγγραφα για τις αιτήσεις, είναι κάτι ανεκτίμητο και κάτι που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού! Ένα μεγάλο μπράβο στο Global γιατί πραγματικά με βοήθησαν, όπως και πολλούς άλλους φοιτητές να κυνηγήσουν μια θέση σε ένα καλό πανεπιστήμιο!
Olga M.
Olga M.
1674593251
Αυτό που κάνει το Global κορυφαίο κέντρο προετοιμασίας είναι ο συνδυασμός του φιλικού και ευχάριστου περιβάλλοντος και της εξειδίκευσης στην προετοιμασία των τεστ. Ουσιαστική βοήθεια και καθοδήγηση, πάντοτε με χαμόγελο και προθυμία, από τα μαθήματα μέχρι και τη διαδικασία των αιτήσεων. Να αναφέρω εδώ ότι το workshop για τις αιτήσεις ήταν ανεκτίμητης αξίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
js_loader

Γιάννης Σπηλιόπουλος (PhD Columbia), Κωνσταντίνα Μέλλου (PhD MIT) και Βρεττός Μουλός (PhD Berkeley).
Προετοιμάστηκαν στο Global και ήταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που πέτυχαν score GRE Quant 170/170 (top 1%)

Ο Θοδωρής Καρακώστας (MSc St.Gallen) έγραψε GMAT 750  και μιλάει για την εμπειρία του από την προετοιμασία του για Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό στο Global.

Η Χαρά Ποδηματά ήταν μαθήτριά μας το 2015 και έγινε δεκτή από το Harvard, το Stanford και την Οξφόρδη.

O Αλέξανδρος Μαυρογιάννης (GRE 170/170), MSc Software Engineering στο Carnegie Mellon, φτάνει στην Καλιφόρνια όπου τον υποδέχεται ο mentor του Global Prep, Γιώργος Κατσίκης (PhD Stanford)

Ο Βαγγέλης Xατζηαφράτης (GRE 170/170) έγινε δεκτός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, μεταξύ των οποίων το Stanford, το Princeton και το Columbia.

Δήμητρα Οικονόμου & Παναγώτης Γεροσίδερης, MSc in Accounting,Auditing and Control, Erasmus University

Χρύσα Ταμβάκη, MSc Imperial College London και Κώστας Καραγιάννης MBA Cass Business School

Βασίλης Λαμπρίδης, MSc Artificial Intelligence, King’s College London