Γιώργος Κατσίκης, Global Prep Co-Founder
PhD Stanford University & MIT Post-doc Researcher

01

Το Global Prep είναι εδραιωμένο στη συνείδηση των Ελλήνων φοιτητών ως το κορυφαίο Κέντρο Προετοιμασίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό.

02

Ιδρύθηκε από μία ομάδα Ελλήνων αποφοίτων που σπούδασαν σε τρία κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού (Stanford, Cornell, ETH Zurich).

03

Με σκοπό να βοηθήσουμε τους Έλληνες τελειόφοιτους να γίνουν κι αυτοί δεκτοί στο μεταπτυχιακό της επιλογής τους, φέραμε από την Αμερική την πιο σύγχρονη μεθοδολογία διδασκαλίας των standardized tests GRE, GMAT, TOEFL, IELTS.

04

Στεκόμαστε δίπλα στους υποψηφίους μας σε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων – και όχι μόνο στην προετοιμασία για τα τεστ – καθώς μέσα από τα Admissions’ Seminars, οι μαθητές μας στο GRE, το GMAT, αλλά και το IELTS λαμβάνουν δωρεάν επαγγελματική συμβουλευτική για τα συνοδευτικά έγγραφα των αιτήσεών τους, με τη μεθοδολογία που σχεδίασε ο Lead Mentor του Global Prep, Γιώργος Κατσίκης (PhD Stanford & MIT).

05

Είμαστε το μόνο κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει αυθεντικά adaptive computer simulations για την εξάσκηση των υποψηφίων στις πιο ρεαλιστικές συνθήκες, ώστε να είναι έτοιμοι για το πραγματικό τεστ.

06

Στελεχώσαμε το Global με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς, εξειδικευμένους στο εξωτερικό στα τεστ GRE, GMAT, TOEFL, IELTS. Όλοι οι instructors του Global κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους από κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης.

07

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία μας οι μαθητές του Global Prep εμφανίζουν αποδεδειγμένα και με μεγάλη διαφορά τα υψηλότερα scores στην Ελλάδα και απ τα υψηλότερα στην Ευρώπη και γίνονται δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

08

H κεντρική ιδέα πίσω από τη δημιουργία του Global Prep είναι ότι η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό είναι οι ίδιοι οι Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν ήδη σε αυτά τα πανεπιστήμια. Μέσα από τις ημερίδες και τα Free Info Sessions που διοργανώνουμε οι μαθητές μας λαμβάνουν συμβουλευτική από τους αποφοίτους μας που κάνουν το μεταπτυχιακό τους (MSc, MBA, και PhD) στα πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης.

09

Γνωρίζοντας την σημασία που έχουν τα συνοδευτικά έγγραφα για την αποδοχή των υποψηφίων σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, παρέχουμε δωρεάν editing στους μαθητές του GRE και του GMAT για τα συνοδευτικά έγγραφα των Αιτήσεων (Βιογραφικό, Personal Statement, Συστατικές).

10

Η τεράστια επιτυχία του Global Prep και η αγάπη των Ελλήνων φοιτητών δικαιώνουν αυτή μας την προσπάθεια!

Testimonials Αποφοίτων μας

Γιάννης Σπηλιόπουλος (PhD Columbia), Κωνσταντίνα Μέλλου (PhD MIT) και Βρεττός Μουλός (PhD Berkeley).
Προετοιμάστηκαν στο Global και ήταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που πέτυχαν score GRE Quant 170/170 (top 1%)

Ο Θοδωρής Καρακώστας (MSc St.Gallen) έγραψε GMAT 750  και μιλάει για την εμπειρία του από την προετοιμασία του για Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό στο Global.

Η Χαρά Ποδηματά ήταν μαθήτριά μας το 2015 και έγινε δεκτή από το Harvard, το Stanford και την Οξφόρδη.

O Αλέξανδρος Μαυρογιάννης (GRE 170/170), MSc Software Engineering στο Carnegie Mellon, φτάνει στην Καλιφόρνια όπου τον υποδέχεται ο mentor του Global Prep, Γιώργος Κατσίκης (PhD Stanford)

Ο Βαγγέλης Xατζηαφράτης (GRE 170/170) έγινε δεκτός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, μεταξύ των οποίων το Stanford, το Princeton και το Columbia.

Δήμητρα Οικονόμου & Παναγώτης Γεροσίδερης, MSc in Accounting,Auditing and Control, Erasmus University

Χρύσα Ταμβάκη, MSc Imperial College London και Κώστας Καραγιάννης MBA Cass Business School

Βασίλης Λαμπρίδης, MSc Artificial Intelligence, King’s College London